Vem är Easywise?

Easywise (Webbhygien) är ett företag som har jobbat i livsmedelsbranschen i över 15 år. Företaget ägs och drivs av Joanna Oddane. EasyWise är ett seriöst företag, som har kunskaper inom restaurangbranschen från både Danmark och Sverige. Vi garanterar kvalitet och hög standard i våra online utbildningar. Livsmedelshygien / HACCP / CCP är vår specialitet. Vi vet vad som gäller, känner till alla regler och vet vad som krävs. Med våra online utbildningar får du allt du behöver för att öka dina kunskaper. Vi har även en livsmedelshygien utbildning med stort fokus på HACCP, EKP och GHP speciellt för dig som ska ha en IP-Certifiering inom livsmedel. Alla utbildningar hittar du här. Utbildningar - Easywise

Våra online utbildningen tar man på nätet och varje studerande får sin egen inloggning. Man kan plugga från sin dator, mobil eller surfplatta. Man tar sig igenom utbildning i olika moduler, efter varje modul finns ett minitest. I slutet av utbildningen tar man ett online prov sen är man klar. Man skriver själv ut sina kursintyg. Det gör man senast en vecka efter man är klar. Utbildningen är öppen i 3 månader var man kan logga in och ut.

Utbildningen inom livsmedelshygien med fokus på HACCP kan också används som utbildningsmaterial till skolor. Passar även som utbildningsmaterial till ungdomar/vuxna med svårigheter.

En av fördelarna med att ta en online utbildning är att företaget kan ta hand om sin verksamhet medan de anställda utbildar sig. Eftersom utbildningen genomförs på valfri plats (online) sparar man både tid och pengar.

Våra utbildningar riktar sig till alla som ska hantera och jobba med alla sorters av livsmedel. Bland de finns dem som ska öppna eget eller jobba inom 

 • Café/restaurang
 • Bageri
 • Jobba i storkök 
 • Förskola
 • Kommuner
 • Skolor
 • Special skolor
 • Hotell
 • Industri- och produktionsverksamheter
 • Grossistverksamheter
 • Biodlare och liknande.

Under varje utbildning står det vad utbildningen omfattar. Klicka på bilden och då får du mer information.

Kontakta oss på mejl [email protected] om ni vill veta mer, eller har frågor om vilken utbildning som passar just ditt företag. Köper man utbildningen direkt online kan man börja inom få timmar.

Vårt mål är att man ska kunna ta utbildningen smidigt, enkelt, i eget tempo och up-to-date. Resultatet för deltagaren ska vara lärorikt och långvarigt.
Målet är säker mathantering och produktion.
Här listar vi några av våra kunder som har gått vår utbildning och som har fått IP-Certifiering inom livsmedel hos Sigill 
www.sigill.se
Zebeda Chocolate AB www.zebeda.se
Idun af Varla AB www.lakritschoklad.se
Balkan Food Skandinavia AB www.balkanfood.se
Kalix syltfabrik AB www.kalixsylt.se
Maran och Skatan AB - konditori i Solna www.bagerier.eu/stockholm/solna/11
Stenbergs Vilt AB www.stenbergsvilt.com
Fiskfabriken i Skellefteå AB www.facebook.com/BotniaFisk/
Filo Delicates AB www.filodelicates.se
Birka Food Factory AB www.birkafood.se
Koberg Förvaltning AB www.kobergvilt.se

Skönhetsbranschen 

Vi har även online utbildningar inom skönhetsbranschen och egna koncepter du kan ta del av. Önskar du att samarbeta kan du skicka oss ett mejl på [email protected]. se även mer info under fliken "gör karriär". 

Önskar du rådgivning om din verksamhet kan du även boka ett introduktionssamtal. 

läs mera om introduktionssamtal med Easywise

Använd din Ipad, dator eller smartphone!

Ta utbildningen när du har tid!

Vi gör våra kundar nöjda!