Easywise online education, erbjuder online utbildningar inom blandt annat livsmedelssäkerhet, HACCP, hygien, fransstylist & härdplast. Utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Våra utbildningar riktar sig till alla som ska hantera och jobba med livsmedel eller i produktion och service. Bland de finns dem som ska öppna eget cafe/restaurang, jobba med service, bageri, jobba i storkök, dagis, kommuner, skolor, special skolor, hoteller, industri- och produktionsverksamheter, grossistverksamheter, biodlare eller skönhetssalonger. 
Köp utbildningen redan i dag och börja direkt. Du kan betala med faktura, kort eller delbetala. 
Inloggningsuppgifter skickas inom få timmar på mejl. När du är klar med utbildningen får du ditt kursintyg. Ä
r ni flera anställda på företaget som ska utbildas kan vi erbjuda ett reducerat pris. 

Online uppdateringskurs i livsmedelshygien kr. 499:- - Online uppdateringskurs i livsmedelshygien

Pris:
499 kr
Art.nr:
P1403558
Antal:
Denna utbildning är en uppdatering inom livsmedelshygien för de som behöver friska upp sina kunskaper i livsmedelssammanhang.
Kursen vänder sig till de som redan har gått en grundkurs i livsmedelshygien, kanske för länge sedan, eller annan omfattande utbildning inom samma område.
Enligt livsmedelsverket ska utbildning i uppdatering inom livsmedelshygien ske vart annat år. 
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online utbildning i HACCP, GHP och EKP - för dig som ska IP-certificeras kr. 1795:- - Online utbildning i HACCP, GHP och EKP - för dig som ska IP-certificeras

Pris:
1 795 kr
Art.nr:
P701839
Antal:
Även för dig som ska IP-certificeras
Godkänd online utbildning för företag som behöver jobba intensivt med HACCP-principerna, GHP (goda hygieniska rutiner) och EKP (egenkontrollprogrammet). I denna utbildning är det stort fokus på HACCP/CCP. Utbildningen följer de krav som livsmedelsverkets och miljöförvaltningens livsmedelslagstiftning är baserad på. Utbildningen är godkänd till företag som ska ansöka om IP-certifiering hos Sigill och Kiwa.  
Med denna utbildning får man de kunskaper inom HACCP/CCP/GHP som man behöver för att jobba med livsmedel i produktion, industri, storkök och som grossist.
Utbildningen är anpassad för både stora och små företag, produktionsverksamheter, ansvariga för matsäkerhet och kvalitet inom detaljhandel, storhushåll, restauranger, livsmedelsindustrier samt andra producenter.
HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. Denna utbildningen följer Codex Alimentarius principer.

Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online utbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP kr. 995:- - Online utbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP

Pris:
995 kr
Art.nr:
P758285
Antal:
En godkänd basutbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP som alla på livsmedelsföretaget ska ha för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt och få de kunskaper inom livsmedelshygien som man behöver. 
​Utbildningen är anpassad för de som startar en livsmedelsverksamhet, skolkök, kommuner, svensk sjöfart (uppfyller STCW Manila avtal), produktionsverksamheter och liknande.  Utbildningen följer Codex Alimentarius principer och ger insikt i vad HACCP är och hur det används i arbetet med matsäkerhet.
Utbildningen vänder sig även till alla som är ansvariga för egenkontrollprogrammet.
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online härdplastutbildning för Fransstylister & Nagelskulptörer kr. 5995:-

Pris:
5 995 kr
Art.nr:
P1927897
Antal:
Detta är en obligatorisk utbildning för Fransstylister & Nagelteknologer som handlar om härdplaster som man arbetar med.
Om du jobbar med fransar eller naglar mer än 30 minuter per vecka så är en härdsplastubildning obligatorisk (lagkrav). Du får kursintyg efter utbildningen, (37 e §). enl. arbetsmiljöverket.
 
Utbildningen innehåller följande:

Dokumentation av riskbedömning (37 b §)
- Hantering av cyanoakrylater 
- Skyddsåtgärder 
- Skyddsutrustning
- Förebygga ohälsa från allergiframkallande ämnen
Utbildningen tar ca. 45 min.

Denna utbildning ingår gratis om du tar vår fransstylistutbildning.
Om du önskar ett samarbete med Easywise och du är utbildare, kan du kontakta oss på mejl eller telefon. 

Online utbildning i HACCP för biodlare kr. 1295:- - Online utbildning i HACCP för biodlare

Pris:
1 295 kr
Art.nr:
P1907838
Antal:
Godkänt online utbildning för biodlare i Sverige. 
Utbildningen kommer omkring egenkontroll enligt HACCP för biodlare. Vad är honung, lagstiftning & krav gällande för biodling. 
Livsmedelsäkerhet, transport, förvaring, produktionen, kemiska produkter och användning. 
Utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Den tar ca. 4 timmar att gå igenom och man väljer själv när man vill ta utbildningen. Man jobbar i egen takt och kan sprida ut det på flera dagar om så önskas.
Man har 3 månader på sig att komma igenom hela utbildningen.

Online utbildning i allergi och specialkost kr. 995:- - Online utbildning i allergi och specialkost

Pris:
995 kr
Art.nr:
P1781565
Antal:
Utbildningen är en viktig tilläggsutbildning till våra andra online utbildningar. Här fördjupar du dig inom området allergi och överkänslighet.   
Saknar du kunskap inom allergiområdet och jobbar med livsmedel då är utbildningen viktig för  att kunna hantera mat till livsmedelsöverkänsliga på ett säkert sätt.
Utbildningen tar ca. 4 timmar och innehåller text, delprov, filmklipp och avslutande slutprov med kursintyg.
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Utbildning som Volyme Fransstylist kr. 14.990:- - Utbildning som Volyme Fransstylist

Pris:
14 990 kr
Art.nr:
P1926179
Antal:
Easywise erbjuder denna gedigen 2-dagars intensiva grundutbildning inom den senaste, och mest efterfrågade tekniken Volume. 
Utbildningen består av en härdplastutbildning och teori som gör dig till en professionell fransstylist. Härdplast- och teoriutbildningen tar du online och den räknas som en hel dags utbildning. Andra dagen består av en praktisk utbildningsdag som hålls i Malmö. På utildningsdagen lär du dig grunderna till fransförlängningen singelmetoden. Det mesta av dagen går med påbyggnadsskursen & Volume Lashes. Din lärare är Nadia från LashesByNanna, hon lär ut sin speciella teknik. Du ska ha med egen modell på träningsdagen, som du gör fransar på. Modellen går därifrån med ett nytt sätt fransar.
Utbildningen är utvecklad och uppbyggd så att du, utan tidigare erfarenhet, säkert får med dig all den kunskap du behöver med fokus på nöjda och återkommande kunder.  Arbetsmiljöverkets krav på härdplastutbildningen ingår självklart i utbildningen, för både din och dina kunders trygghet och säkerhet.
Online utbildningen får du tillgång till direkt när du anmälar dig. Du måste vara klar med din online utbildning innan den praktiska utbildningsdagen. Efter den praktiska utbildningsdagen får du certifikat som fransstylist.
Startkit ingår till ett värde av ca. 3000kr.
Datum för den praktiska utbildningsdag i Malmö med Nadia från LashesByNanna.

Malmö - Söndag den 3. november 2019 kl. 9.00 - 18.00 Fullbokat
Malmö - Söndag den 17. november 2019 kl. 9.00 - 18.00 Fullbokat 
Malmö - Söndag den 1. december  2019 kl. 9.00 - 18.00 3 platser!
Malmö - Söndag den 15. december 2019 kl. 9.00 - 18.00 3 platser!

Du måste registrera dig som kund i kassan för att vi ska få de uppgifter som behövs för att din anmälan ska vara komplett. Anmälan är bindande!
Anmälningsavgift: 3.000kr betalas in för att boka din plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vid delbetalning registreres anmälningsavgiften automatisk. Vi erbjuder delbetalning på hela beloppet.

Skicka mejl till oss på info@lashesbynanna.se när du anmälar dig vilket datum som du vill gå utbildningsdagen. Härefter får du programmet för utbildningsdagen.
Har du frågor ang. utbildningen kan du mejla eller ringa till oss.