Online uppdateringskurs i grundläggande livsmedelshygien med fokus på HACCP

I lager.

477 kr

Artikelnummer: 3

Denna utbildning är en uppdatering inom livsmedelshygien med fokus på HACCP för de som behöver friska upp sina kunskaper i livsmedelssammanhang.
Kursen vänder sig till de som redan har gått en grundkurs i livsmedelshygien, kanske för länge sedan, eller annan omfattande utbildning inom samma område.

Utbildningen i Grundläggande livsmedelshygien ger dig de baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt.

Uppdatering i livsmedelshygien ska ske vartannat år enligt livsmedelsverkets rekommendationer. 

Innehål:

  • Varumottagning
  • Mikroorganismer och bakterier
  • Förvaring
  • Produktion
  • Rengöring och personlig hygien
  • Allergi
  • Egenkontroll, HACCP / CCP - kritiska ämnen 

I utbildningen ingår mallar till egenkontrollprogrammet.

Utbildningen tar ca. 5 timmar och innehåller text, delprov, filmklipp och avslutande slutprov med kursintyg.

Utbildningen är online och den genomförs via din dator, surfplatta eller smartphone och du tar dig enkelt igenom varje kapitel i eget tempo, vilket ökar din inlärningsförmåga. Kursdeltagaren är därför inte bunden till någon undervisningslokal.  
Utbildningen är lärorik och varierande. 

I utbildningen ingår mallar till egenkontrollprogrammet.

Pris kr. 477 inklusive moms. 

Efter slutprovet får du ett kursintyg som bevis för att du är utbildad inom grundläggande livsmedelshygien.